haftanın konuğu

22:07 journey of my hands 19 Comments

merhabalar...

hiç post yayınlamak gibi bir düşüncem yoktu ama bu da es geçilecek birşey değil maalesef...sanıyorum dündü...instagramda birinin beni takip etmeye başladığı mesajı belirdi telefonun ekranında...bir bakıyım dedim...çıkamadım :)

yok böyle bir şey....

apaydınlık,ferah,içimi açan bir blogla karşılaştım...bayıldım !!

sadece resimlere bakmam ben blog gezerken....özellikle de Türk bloguysa...yazı dili de çok önemlidir benim için...bir de oradan bir samimiyet hissedince başladım resimlerini çalmaya :)) işte karşınızda All Goog Things blogunun güzel sahibi Emel Sevren Pınar....işte müthiş evi ve süper fotoğrafları....


genelde yabancı bloglarda gezinmeyi daha çok tercih ediyorum...ama yukardaki fotoğraf da onları aratmıyor  dimi ? 


saatler nasıl geçti anlamadım...baktım baktım doyamadım....


üstelik sadece dekorasyon üzerine bir blog değil... harika tarifler de var...



akşam akşam şöyle bir içim açılsın,gözüm gönlüm bayram etsin diyorsanız...buyurun sizi All Good Things 'e alayım...

kesinlikle gezmekten sıkılmayacağınız bir yer orası...hemen takibe alacağınıza da hiç şüphem yok...

ve sevgili Emel; iyi ki takip ettin de tanıdım seni....içimi açtığın ve  rüya gibi saatler geçirmemi sağladığın içinse çok teşekkür ederim :)

herkese "all good things" dolu bir gece diliyorum efendim...

You Might Also Like

19 yorum:

  1. All Goog Things'i severek takip ediyoruz :) Siz de iyi ki konuk etmişsiniz postunuza çünkü bu güzellikler görülmeyi fazlasıyla hakediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi? :)) bence de iyiki etmişim..aferin bana :))yorum için çok teşekkürler ...sevgiler

      Sil
  2. Ben de bayılıyorum Emel'in yazılarına, resimlerine ve tariflerine! Çok ince bir zevki var, insana huzur ve ilham veren..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her kelimene yürekten katılıyorum İpek...gerçekten de öyle...sevgiler

      Sil
  3. Benimde gezinmeyi çok sevdiğim, küçük dokunuşlarına bayıldığım bir evdir Emel'in evi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne yala söyliyim görür görmez hayıflandım ,niye daha önce görmedin diye...

      Sil
  4. çok hoşuma giden iletilerimle ulaşabildiğim bir blog emelin bloğu adeta bekler oldum yayınlarını

    YanıtlaSil
  5. hakikattende cok güzel bir blog sayende bizede düstü takip etmek tesekkürler canim sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten de süper...beğenmene çok sevindim :) sevgiler

      Sil
  6. Sevgili Sibel,
    Nasıl mahcubum, nasıl utanıyorum kaç gündür bir cevap yazamadım, bir teşekkür edemedim diye sana ve bu güzel yorumları bırakan benim her biri ilham kaynağı sevgili blogger arkadaşlarıma:(
    İnternetim bir kaç gündür çalışmıyor, hala sorun düzelmedi ve ben şu an başka bir kanaldan sana, kısacık bir teşekkür edip, sonsuz sevgilerimi gönderebilirsem çok mutlu olacağım. Beni nasıl sevindirdin, ayaklarımı yerden kestin-ki inan cümle kurmakta çok zorlanıyorum heyecanımdan-çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve inanılmaz desteğin için.
    Seni uzun zamandır takip ediyorum ve bir kaç ay önce sandalyelerimin yüzünü değiştirmek için sana mesaj atmıştım, sanırım ulaşmadı-özel mail adresinden- instagram da görünce hemen ekledim, takibe aldım tabi.
    iyi ki varsın.Sonsuz teşekkürlerim gönderiyorum sana ve mesaj yazan arkadaşlarıma.
    Yürekten sevgiler.
    Emel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne yalan söyliyim Emel,kızdın zannettim bi haber çıkmayınca :)) eğer cevap vermeseydin,yarın sana ulaşmanın bir yolunu bulup postu da kaldıracaktım...kimseyi rahatsız etmek istemem....ama sevinmene senden daha fazla sevindim şimdi :)) ve ne demek !! o kadar beğenerek gezdim ki blogunu eğer bir post hazırlamasaydım haksızlık etmiş olurdum...ama eminim ki çok kısa zamanda çok daha fazla izleyiciye ve insana ulaşan bir blog olacak blogun...hiç şüphem yok....biraz katkım olduysa ne mutlu bana...ve madem bir sıkıntı yok o zaman bir logo hazırlayıp "izlediklerim" sayfama da koymak isterim seni :))

      Sil
    2. Emel'cim öyle keyifliki dünyan iyi ki bana mesajlar bıraktın iyi ki aynı dilde konuştun ben de bu sayede tanıdım keşfettim sevdim seni, Sibel hanıma tebrikler, senin güzel dünyanı izleyicileri ile paylaşmış, sevgiyle kalın

      Ahu

      www.lavantabahcesi.com

      Sil
    3. Ahucum çok teşekkürler, sizlerle olmak ve hepimizin ürettiği, ortaya çıkardığı güzellikleri paylaşmaktan çok büyük keyif alıyorum. Türk kadınının modern olduğu kadar, becerikli yüzünü görsün bütün dünya.
      Hepinize yürekten sevgiler.

      Sil
  7. Çok tatlısın:) nasıl kızarım... Bak senin için cafe buldum eve yakın iki satır yazayım diye:) şu internet sorunu bir çözülsün, daha sık yazacağım... Sayende takipçi sayım iki günde 30 kişi artmış, bilmemki başk nasıl teşekkür edebilirim sana... Minnettarım ne diyim... Çok sevgiler herşey için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek Emel...daha çok olsun yüzler-binler artsın :) emek verilen şeylerin karşılığının alınması kadar güzel şey yoktur...şu logo işini de halletsek bir ara :) sevgiler

      Sil
  8. Cok tesekkurler sevgili Turuncu Oda bizi bu guzel blogla tanistirdigin icin :) cok ic acici..hemen izlemeye aldim,simdi sira uzun uzun blogu kesfe cikmakta..
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Çilekli Mektubum...beğenilmeyecek gibi değil ki zaten :)) sevgiler

      Sil
  9. Sayende Emel le tanıştım Sibelcim çok mutlu oldum ,iyiki varsın.Öpüyorum seni

    YanıtlaSil